null
Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com
Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com
  Memetri sastra,basa saha budhaya Jawa
RACIKAN
SPONSOR
Polling
Waosan wonten dalem
Total of answers: 10
Ngetung Sing Teka

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
SPONSOR
Bisnis Dahsyat tanpa modal
MANGGA PARA MITRA INGKANG NGGADHAHI KAWIGATOSAN DHUMATENG BASA,SASTRA SAHA BUDHAYA JAWA KERSAA PARING UDU PAMANGGIH WONTEN PAPAN PUNIKA! KANTHI MAKATEN KAANGKAH SAGED NAMBAHAI TANSAYA GUMREGETIPUN DONYA BASA,SASTRA SAHA BUDHAYA JAWA INGKANG KITA TRESNANI PUNIKA!
Views: 723 | Added by: Eddie | Date: 2009-10-09 | Comments (4)

FACEBOOK
Entries archive
MLEBU ADMIN
JUJUGAN
SPONSOR
SPONSOR
SPONSOR
Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!
Copyright MyCorp © 2021 Free website builderuCoz