null
Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com
Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com
  Memetri sastra,basa saha budhaya Jawa
RACIKAN
SPONSOR
Polling
Panjenengan
Total of answers: 12
Ngetung Sing Teka

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
SPONSOR
Bisnis Dahsyat tanpa modal

Wara-Wara:

Atur Uninga, sakawit rencana Temu Sastrawan/Sarasehan Sastra & Basa Jawa dinten Setu, 9 Juli 2011 manggen ing Balai Rakyat Tulungagung, dipun pindhah ing Hotel Narita, Jl. Agus Salim 87 Tulungagung.

Undangan ingkang rawuh dinten Jemuah sonten nitih kendaraan umum tetep mandhap kados petunjuk wonten undangan. Ingkang ngasta kendaraan pribadi saged njujug dhateng Hotel Gajah Mas, Jl. RA. Kartini utawi alun-alun Tulungagung. Matur gunging pangaksama kanthi wontenipun ewah-ewahan menika. Nuwun.

Ingkang rawuh dinten Jemuah lan ngasta kendaraan pribadi njujug Hotel Gajah Mas. Menawi ingkang rawuh dinten Sabtu, saged njujug Hotel Narita. Cethane, Nginepipun ing Hotel Gajah Mas, 'Temu Sastrawan/Sarasehan Sastra & Basa Jawa' ing Hotel Narita.


KALAWARTI JEMPARING EDISI 2: 

null

FACEBOOK
MLEBU ADMIN
JUJUGAN
SPONSOR
SPONSOR
SPONSOR
Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!
Copyright MyCorp © 2021 Free website builderuCoz